Atlético Madridin kiito La Ligan sarjakärjessä ei osoita hyytymisen merkkejä. Se säilytti edelleen selkeän kaulansa sarjassa toisena olevaan Real Madridiin, kun Valencia kaatui sunnuntai-iltana vakuuttavan esityksen jälkeen ansaitusti maalein 3-1.

Barcelonalla ja Real Madridilla on ollut kauden aikana omat vaikeutensa, ja monien mielissä Atlético onkin nousemassa suurimmaksi mestarisuosikiksi. Valmentaja Diego Simeone toppuuttelee kuitenkin näitä puheita ja kehottaa pitämään jalat maassa jatkossakin.

– Ajattelemme vain (tulevan sunnuntain vastustajaa) Cádizia, jokaisissa harjoituksissa parantamista ja sitä, mitä on tulossa. Kuten ensimmäisellä puoliajalla näkyi, meillä oli vaikeuksia, mutta pelasimme hyvän toisen puoliajan.

– Paras tapaa elää tätä hetkeä on ottaa tilanne peli kerrallaan, Simeone sanoi lehdistölle Marcan mukaan.

Minusta meillä sujuu todella hyvin, lukuun ottamatta sitä, kun putosimme elokuussa Leipzigia vastaan Mestarien liigasta. Muuten olemme pelanneet koronatauon jälkeen erittäin hyvin ja parantaneet pelin dynamiikkaa.

Simeone sai vastata myös median kysymyksiin peluutuspäätöksistään. Hän otti kentältä pois yhden maalin tehneen ja toisen syöttäneen João Félixin tunnin kohdalla, eikä antanut debyyttiä tammikuussa hankitulle Moussa Dembélélle, vaan peluutti 34 vuotta eilen täyttänyttä Luis Suárezia täydet 90 minuuttia.

– Ei ole mitään määräystä, että pelaajien pitää pelata 90 minuuttia. Muuten meillä ei olisi 21 pelaajan kokoonpanoja ja mahdollisuutta tehdä viittä vaihtoa, Simeone totesi João Félixin tilanteesta.

[readmore from=Atletico-Madrid]

– João Félix teki maalin ja syötti toisen. Hänen tilalleen tuli Ángel Correa, joka teki myös maalin. Kilpailu on tervettä ja ansio voitoista kuuluu joukkueelle.

– En nähnyt hetkeä, jolloin Dembéléen olisi voinut vaihtaa sisään. Hän treenaa todella hyvin ja ymmärsi, että Suárez pelasi mahtavaa peliä. Suárez ei ollut pelannut täyttä 90-minuuttista kai kuuteen tai seitsemään otteluun. Olemme aina yrittäneet ymmärtää sitä, mitä joukkue tarvitsee tai milloin meidän täytyy vaihtaa systeemiä, Simeone perusteli.

Lähde: Marca