Eibar isännöi torstai-iltana Atléticoa Ipurúalla.

Atlético johtaa La Ligaa neljän pisteen erolla Real Madridiin, vaikka on pelannut kaksi ottelua paikallisvastustajaansa vähemmän. Atlético voi siten kasvattaa piste-eronsa jo kymmeneen, jos se onnistuu voittamaan kummatkin rästiottelunsa.

Eibarin päävalmentaja José Luis Mendilibar uskoo Atléticon voittavan La Ligan mestaruuden.

– Atléticoa vastaan pelaaminen on vaikeaa. He ovat päästäneet kauden ensimmäisellä puolikkaalla vain kuusi maalia. Jos Atlético jatkaa samaan malliin, voittavat he mestaruuden. Atléticon puolustus on hyvin vahva ja he päästävät hyvin vähän maaleja, Mendilibar muistutti.

Mendilibar tiedostaa, ettei Atlético tarvitse pallonhallintaa voittaakseen otteluita.

– He eivät tarvitse palloa. Heitä kiinnostaa voittaminen. On monta tapaa voittaa otteluita ja he ovat erikoistuneet voittamaan niin, etteivät he tarvitse palloa vastustajaa enemmän ja se on todella hyvä tapa, Mendilibar kehui.

Illan ottelu potkaistaan käyntiin klo 22.30.