José Mourinho valmensi Real Madridia vuodet 2010-13.

Mourinho voitti Real Madridissa La Ligan, Copan ja Supercopan. Mestarien liigassa Real Madrid selviytyi kolmesti välieriin, muttei kertakaan finaaliin.

Viimeisellä kaudellaan Mourinho otti julkisesti yhteen Pepen kanssa. Pepe kritisoi sitä, miten Mourinho kohteli Iker Casillasia ja Mourinho vastasi siihen, ettei Pepen taso enää riitä Real Madridin kaltaisen seuran avauskokoonpanoon.

Pepe käväisi Expresson haastattelussa ja kertoi Mourinhon ajasta Real Madridissa.

– Mourinho tuli Real Madridiin voittamaan La Déciman (kymmenennen Mestarien liigan), koska se oli ainoa asia, jolla oli merkitystä. Seura halusi ainoastaan voittaa Mestarien liigan. La Liga oli toissijainen.

– Mourinho toi joukkueeseen paljon intoa, koska hän oli voittanut Mestarien liigan Bernabéulla Internazionalen valmentajana. Vuotemme Mourinhon kanssa olivat todella hyviä. Voitimme yhden sarjamestaruuden ja Copan, mutta emme kyenneet voittamaan Mestarien liigaa, Pepe totesi.

Pepen mukaan riidat Mourinhon kanssa on jo sovittu.

– Kaikki on sovittu. Minulla ei ole minkäänlaista ongelmaa hänen kanssaan. Kunnioitan häntä siitä työstä, mitä hän tekee. Menneet ovat menneitä.