Tammikuun siirtoikkunan aikana Barcelonassa saatetaan nähdä ainakin menosuuntaan kohdistuvaa pelaajaliikennettä. Tulopuolella on mitä todennäköisimmin hiljaisempaa, sillä seura on koronaviruksen takia säästökuurilla, eikä uutta puheenjohtajaakaan ole vielä valittu.

Espanjalaislehti AS uutisoi tuoreeltaan, että toppari Eric García oli jo siirtymässä Barcelonaan tammikuussa. Puheenjohtajakandidaatit kuitenkin haluavat, että mahdollinen hankinta tehdään vasta kauden päätyttyä.

LUE MYÖS:
AS: Barcelonan puheenjohtajaehdokkaat torppasivat seuran topparihankinnan – siirtoa ei tule tammikuussa

Lähtijäpuolella voivat olla ainakin 24-vuotias vasen pakki Júnior Firpo ja varamaalivahtina toimiva brassi Neto. Espanjalaisen Sportin mukaan Neto haluaakin jättää Barcelonan tässä kuussa.

LUE MYÖS:
Lehti: Barcelonan varavahti sai tarpeekseen – haluaa jättää seuran tässä kuussa

Toinen espanjalaislehti Mundo Deportivo kirjoittaa, että Neton perässä on Valioliigasta Arsenal, joka etsii uutta kakkosmaalivahtia ykköstorjuja Bernd Lenon tueksi.

Sky Italia puolestaan uutisoi, että Serie A:n Napoli on kiinnostunut Firposta. Hankinta voi toteutuakseen edellyttää Napolilta pelaajamyyntejä, mutta Firpo on yhtä kaikki Napolin tutkassa.

Firpolla on Barcelonan kanssa sopimus kesään 2024 saakka. Neton sopimus ulottuu kesään 2023.