Barcelonan kakkosmaalivahti Neto haluaa jättää seuran tässä kuussa, kertoo Diario Sport.

Brasilialaistorjuja on kyllästynyt olemaan Marc-André ter Stegenin tuuraaja. Neto, 31, siirtyi Barcelonaan kesällä 2019 Valenciasta, mutta hän on pelannut katalonialaisseurassa vain 14 ottelua. Käytännössä Netoon on luotettu sarjapeleissä vain, jos ter Stegen on ollut loukkaantuneena.

Aiemmin tässä kuussa Sport uutisoi, että Arsenal on kiinnostunut Netosta. Lehden mukaan lontoolaisseura haluaisi hankkia hänet osto-optiollisella lainasopimuksella, mutta Barcelona haluaisi hänestä siirtokorvaksen heti.

Jos Neto vaihtaa tässä kuussa seuraa, kakkosjoukkueen Iñaki Peña ja Arnau Tenas ottavat kummatkin yhden askeleen ylöspäin nokkimisjärjestyksessä. Peñasta tulisi ter Stegenin kirittäjä ja Tenas ottaisi Peñan paikan reservien ykkösvahtina.

Neton mahdollista lähtöä ja muitakin pelaajasiirtoja hankaloittaa Barcelonan puheenjohtajavaalien siirtäminen. Vaalit oli tarkoitus pitää 24. tammikuuta, mutta koronaviruspandemian niitä joudutaan siirtämään.