Atlético vahvisti keskiviikkona lainanneensa Moussa Dembélén loppukaudeksi Lyonista. Lue lisää täältä.

Dembélé harjoitteli Atléticon kanssa ensimmäistä kertaa torstaina. Atlético julkaisi samalla Dembélén ensimmäisen haastattelun joukkueen pelaajana.

Dembélé kertoi pitävänsä Atlético-siirtoaan suurena askeleena urallaan. 24-vuotias Dembélé on edustanut urallaan Lyonin lisäksi Celticiä ja Fulhamia.

– Tämä on minulle suuri askel eteenpäin. Atlético on suuri seura, jonka kaikki tuntevat ympäri maailman. Olen hyvin onnellinen päästessäni tänne. Kun siirryt uuteen maahan, etkä puhu paikallista kieltä, on alku aina hieman vaikeaa, mutta teen kaikkeni oppiakseni kielen mahdollisimman nopeasti, Dembélé totesi.

Viime kaudella 24 maalia Lyonin paidassa iskenyt Dembélé kehui uutta päävalmentajaansa Diego Simeonea.

– Hän on maailman paras valmentaja tai ainakin parhaimpien joukossa. On hienoa päästä työskentelemään hänen kanssaan. Toivottavasti saavutamme hienoja asioita yhdessä. Hän on loistava valmentaja ja voin sanoa vain hyviä asioita hänestä, koska hän osoittaa tasonsa vuosittain, Dembélé kehui.

Dembélé kuvaili itseään puhtaaksi maalintekijäksi.

– Ennen kaikkea olen maalinteosta pitävä hyökkääjä. Se on työni. Pidän tyhjään tilaan juoksemisesta, pallon saamisesta ja maalien tekemisestä. Olen fyysinen pelaaja, mutta olen myös teknisesti vahva. Lapsena Fernando Torres oli esikuvani, joten olen hyvin onnellinen päästessäni Atléticoon.