AC Milan haluaa hyökkäävän keskikenttäpelaajan Brahim Díazin jatkavan seurassa myös tämän kauden jälkeen, kertoo Marca.

Espanjalaistaituri Brahim, 21, pelaa Milanissa lainalla Real Madridista, jota hän on edustanut tammikuusta 2019 lähtien.

Hän ei ole Madridin riveissä saanut uraansa kunnolla lentoon, mutta Italiassa pelit ovat sujuneet. Kuluvalla kaudella Brahim on pelannut Milanin paidassa 22 ottelua – yhden enemmän kuin koko urallaan Real Madridissa – tehden niissä yhteensä neljä maalia ja syöttäen kolme.

Brahimin lainasopimuksessa ei ole osto-optiota, joten hän palaa kauden päätyttyä Madridiin, elleivät seurat pääse yhteisymmärrykseen jonkinlaisesta uudesta järjestelystä. Käytännössä vaihtoehdot ovat lainapestin pidentäminen tai tarjouksen tekeminen Madridille.

Real Madrid yrittää säästää ja kerätä varoja koronapandemian aikana monin eri keinoin, mutta sen on arvioitava, miten Brahim on kehittynyt tällä kaudella, ennen kuin se tekee mitään päätöstä.

Los Blancos maksoi Brahimista Manchester Citylle 17 miljoonaa euroa, ja Marcan mukaan potentiaalinen siirtosumma liikkuisi suunnilleen samoissa lukemissa. AC Milan johtaa Italian Serie A:ta, mutta se ei ole taloudellisesti yhtä hyvässä jamassa kuin aikanaan.