La Ligan sarjajumbo Huesca koki maanantai-iltana karvaan tappion, kun se hävisi kotikentällään Real Betisille 0-2. Maaleista vastasivat Aïssa Mandi ja Antonio Sanabria.

Kuten jo etukäteen oli uumoiltu, merkitsi tappio Huescan välitöntä valmentajanvaihtoa. Huesca vahvisti valmentajansa Huescan potkut heti pelin jälkeen.

– SD Huesca on päättänyt erottaa Míchel Sánchezin ja hänen valmennusryhmänsä edustusjoukkueen johdosta, jossa he aloittivat kauden 2019-2020 alussa. Seura teki tämän vaikean päätökseen etsiäkseen uutta sykettä, joukkueen vaikeasta urheilullisesta tilanteesta johtuen, tiedotteessa todetaan.

Huesca on voittanut kauden 18 ottelustaan vain yhden. Se on kuitenkin pelannut tasapelejä sarjan joukkueista eniten (9), joten putoamisviiva on yhä ainoastaan kuuden pisteen päässä. Huesca nousi täksi kaudeksi pääsarjatasolle Segundan viime kauden mestarina.

[readmore from=Huesca]

AS:n mukaan Huescan uudeksi valmentajaksi on vahvoilla Asier Garitano, joka on valmentanut aiemmin La Ligassa Leganésia, Real Sociedadia ja Alavésia. Garitano sai Alavésista lähtöpassit viime heinäkuussa. Uuden valmentajan nimityksen odotetaan tapahtuvan jo tiistaina.

Michel osasi pelätä potkuja jo ensikommenteissaan ottelun jälkeen, vain hieman ennen niiden vahvistamista.

– Meidän täytyy etsiä ratkaisuja, ei syyllisiä. Tulokset sanelevat tuomion. Minä olen päävastuussa, Michel kommentoi.