Arkadiusz Milikin tilanne on haastava.

Napoli tarjosi hyökkääjälleen jatkosopimusta viime kesänä, mutta Milik hylkäsi tarjouksen. Napoli rankaisi Milikiä pahemman kerran, sillä seura on jättänyt hyökkääjänsä katsomoon kauden jokaisessa ottelussaan.

Napoli ei aio enää peluuttaa Milikiä, jonka sopimus seuran kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen. Napolin olisi siten myytävä kallispalkkainen Milik tammikuun siirtoikkunassa saadakseen hänestä siirtokorvauksen.

Atlético ja Marseille olivat kärjen kintereillä, mutta Napoli vaatii Milikistä jopa 15 miljoonan euron siirtokorvausta. Milikin ja tämän agentin kanssa yhteistyötä tekevä Fabrizio De Vecchi kommentoi tilannetta AS:lle.

– Napoli ei hyväksynyt Atléticon tarjousta. Sen vuoksi neuvottelut loppuivat. Napoli pyytää paljon enemmän rahaa kuin Atlético kykenee käyttämään tällä hetkellä. Voin vakuuttaa, että Atlético, Marseille ja Valioliigan kärkiseurat ovat kiinnostuneet hänestä, mutta yksikään heistä ei ole valmis maksamaan Napolin vaatimaa summaa, De Vecchi harmitteli.

– Atléticolla on yksi Euroopan parhaista urheilutoimenjohtajista, eikä minun tarvitse antaa heille neuvoja. Diego Costan lähdön myötä on hyvin todennäköistä, että he hankkivat jonkun hyökkääjän.