Real Madrid säästi viime kesänä pitkän pennin, kun se jätti hankkimatta Rennesin keskikenttäpelaajan Eduardo Camavingan, kertoo Marca.

Ranskan A-maajoukkueessa viime vuonna debytoinut Camavinga, 18, oli viime kauden jälkeen yksi Euroopan halutuimpia nuoria pelaajia hänen esiinnyttyä upesti kotimaansa pääsarjassa. Siirto suurempiin ympyröihin jäi kuitenkin toteutumatta, sillä Rennes pääsi historiallisesti ensimmäistä kertaa Mestarien liigaan ja halusi pitää kiinni kultakimpaleestaan, eikä Camavingakaan katsonut tarpeelliseksi vaatia siirtoa muualle.

Real Madrid on jo pitkään ollut se joukkue, joka on useimmin mainittu Camavingan yhteydessä, mutta Los Blancos ei lähtenyt hänen peräänsä vielä viime kesänä koronapandemian takia. Madridilaisseura ei lopulta hankkinut kesällä yhtään pelaajaa, eikä tässäkään kuussa odoteta uusia vahvistuksia.

Rennes otti tietoisen riskin, kun se piti kiinni Camavingasta viime kesänä. Yksikään seura ei pystynyt koronan takia pulittamaan Rennesin pyytämää 70 miljoonaa euroa hänestä, mutta ranskalaisseuran toiveissa oli muutenkin, että Camavinga jää vielä seuraan ja kasvattaa arvoaan esiintymällä edukseen Mestarien liigassa ja Ranskan kilpailuissa.

Juuri nyt vaikuttaisi, että Rennesin uhkapeli on kostautumassa. Camavinga ei ole kuluvalla sesongilla yltänyt omalle tasolleen, ja viime aikoina hänet on myös pudotettu avauskokoonpanosta pois. Lsäksi Camavingan sopimus päättyy jo ensi kauden jälkeen, joten hän vaihtaa hyvin todennäköisesti maisemaa jo ensi kesänä, jos Rennes haluaa saada edes jokseenkin tyydyttävän siirtokorvauksen.

Mutta koska Camavingan peliesitykset eivät ole olleet odotetulla tasolla, eikä hänen sopimustaan ole jäljellä kuin 1,5 vuotta, on Rennesin turha enää haaveilla 70 miljoonasta eurosta, jota se aiemmin pyysi. Aiemmin espanjalaismediassa on uutisoitu, että Rennes olisi pudottanut hintapyyntönsä jo 50 miljoonaan euroon.

Rennes saattaa saada hilattua hintaa hieman ylöspäin, jos Camavingasta syntyy tarjouskilpailu. Real Madridin lisäksi häntä ovat tarkkailleet Bayern München, Paris Saint-Germain ja Juventus, mutta jää nähtäväksi, kuka on valmis taistelemaan loppuun asti ranskalaislupauksen allekirjoituksesta.