Sevilla voitti tiistaina Linaresin Copa del Reyn toisella kierroksella 2-0.

Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui kritisoi ottelun jälkeen Linaresin kotikentän kuntoa. Lue Lopeteguin kommentit täältä.

Kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Segunda B:ssä pelaavan Linaresin puolustaja José Cruz vastasi Lopeteguille sosiaalisessa mediassa julkaisemansa viestin kautta.

Cruz toivoi enemmän kunnioitusta Linaresin kaltaisille puoliammattilaisseuroille.

– Kaikella kunnioituksella toivon, että jossain toisessa elämässä saisit kokea, mitä Segunda B todellisuudessa on, eikä kaikki olisi sinulle niin helppoa, kuten aina (jonka olet toki ansainnut). Pääsit hienolle stadionillemme ja kentälle, johon kukaan ei ollut edes astunut kolmeen viikkoon ja normaaleihin pukukoppitiloihin, joita käytämme päivittäin, Cruz muistutti.

– En halua edes kuvitella, mitä olisit miettinyt, jos olisit kohdannut meitäkin pienempiä seuroja. Toivottavasti menestytte tulevaisuudessa, mutta tässä ammatissa kaikki olemme kollegoita keskenämme, joten yritä kunnioittaa meidän päivittäistä todellisuutta.