Sevilla kukisti tiistaina Linaresin Copan toisella kierroksella 2-0.

Sevillan päävalmentaja Julen Lopetegui peluutti kamppailussa useita avainpelaajiaan ja nappasi lopulta varsin helposti jatkopaikan.

Lopetegui ei kuitenkaan pitänyt ottelun olosuhteista. Luotsin mukaan kenttä oli luokaton ja pukusuojatilat sitäkin huonommat. Lopetegui kummasteli, miksei joukkue saa syödä yhdessä aamupalaa, mutta silti 50 ihmistä ängetään pieneen pukukoppiin.

Lopeteguin mukaan Linaresin kaltaisten alemmilla sarjatasoilla pelaavien joukkueiden on helpompi sopeutua yllä mainittuihin tilanteisiin, koska he ovat tottuneet niihin.

– Joukkueet, jotka pelaavat normaalisti tällaisissa olosuhteissa, pystyvät valmistautumaan otteluun paremmin. Se on heille hienoa, mutta meille ei niinkään, koska pelaamme poikkeavissa olosuhteissa ja eri rajoituksilla. Emme voi syödä aamupalaa yhdessä, mutta sitten 50 ihmistä ängetään 30 neliön kokoiseen pukukoppiin. Sellaista se on, Lopetegui kummasteli.

– Kenttä oli todella huonossa kunnossa. Vastustajamme oli jo tottunut siihen.

Kuudentena La Ligassa oleva Sevilla jatkaa kauttaan lauantaina, kun vastaan asettuu Real Sociedad Pizjuánilla.