Real Betis joutuu kohtaamaan Sevillan tänään, lauantaina, paikallisottelussa ilman kapteeniaan Joaquínia sekä Andrés Guardadoa ja Martín Montoyaa.

Kolmikko sai positiivisen tuloksen koronavirustesteissä, joten he ovat eristäytyneet omiin oloihinsa, eivätkä siten osallistu Derbi Sevillanoon.

Pelaajien kerrotaan olevan hyvässä kunnossa, mutta heidän menetyksensä on iso isku Betisille, joka kärsii muutenkin useasta poissaolosta. Päivän paikallispelistä ovat sivussa myös loukkaantuneet Cristian Tello, William Carvalho ja Marc Bartra, pitkäaikaispotilas Víctor Camarasa sekä Álex Moreno, jolla todettiin koronatartunta jo aiemmin.

Sevillan pelaajatilanne on huomattavasti parempi. Sivussa ovat vain pelikieltoinen Fernando sekä loukkaantuneet Tomas Vaclík ja Sergio Escudero.

Real Betis on lauantain otteluihin lähdettäessä La Ligassa kymmenentenä, seitsemän pistettä perässä Sevillaa, joka miehittää neljättä sijaa.

Benito Villamarínilla pelattava ottelu alkaa kello 17.15 ja näkyy suorana C More Sport 2 -kanavalla sekä C Moren suoratoistopalvelussa.

Real Betis Balompié 🌴💚

@RealBetis
💚🤍💚

¡Nuestra convocatoria para #ElGranDerbi!

Sevilla Fútbol Club

@SevillaFC
📋 Estos son los 23 convocados para #ElGranDerbi de esta tarde en el Benito Villamarín. ⚪️🔴⚽️

#WeareSevilla #NuncaTeRindas