Nähdäänkö La Ligassa ensi kaudella kaksi Simeonea? Sport kertoo, että Atlético Madridin valmentajan Diego Simeonen poika Giovanni Simeone on pohtimassa siirtoa ensi kaudeksi Espanjaan. Lähteenään katalaanilehti käyttää turkkilaista siirtomarkkinaeksperttiä Ekrem Konuria.

Konurin mukaan 25-vuotias Simeone on jo kertonut valmentajalleen Eusebio Di Francescolle toiveistaan muuttaa ensi kaudeksi Espanjaan. Todennäköisiä seuroja on lehden mukaan kaksi: isän valmentama Atlético Madrid sekä Sevilla.

Atlético on tietysti looginen vaihtoehto, mutta Giovanni Simeone on myös usein kertonut pitävänsä Sevillasta. Kolmantena vaihtoehtona Sport mainitsee myös Celta Vigon, joka etsii uutta kärkimiestä.

[readmore from=Simeone-Giovanni]

Simeonen sopimus Cagliarin kanssa ulottuu vuoteen 2024. Tällä kaudella hän on tehnyt 12 Serie A -ottelussa viisi maalia ja syöttänyt yhden. Kaikkiaan Simeone on pelannut Genoan, Fiorentinan ja Cagliarin riveissä jo 158 maalia, joissa hän on tehnyt 49 maalia. Argentiinan A-maajoukkueessa hän on pelannut kuusi peliä.

Sport arvelee Simeonen siirtosumman asettuvan 15 miljoonan euron tietämiin.