Vuoden 1999 Ballon d’Or-voittaja Rivaldo vietti pelaajaurallaan kaikkein pisimmän ajan FC Barcelonassa. Taitava brasilialainen pelasi Barcassa viisi kautta vuosina 1997-2002 ja voitti tuona aikana muun muassa kaksi La Liga -mestaruutta.

Nyt 48-vuotias Rivaldo on seurannut Barcelonan viimeaikaisia hankaluuksia tarkasti. Hän kertoi Betfairille antamassaan haastattelussa, että olisi valmis palaamaan Kataloniaan ja auttamaan osaltaan Barcelonaa vaikeuksien selättämisessä.

– Ajatus paluusta jonain päivänä on ollut päässäni jo jonkin aikaa, sillä olin Barcelonassa todella, todella onnellinen, Rivaldo kertoi.

– Haluaisin auttaa mahdollisella paluullani joukkuetta toipumaan. Ei ole mikään salaisuus, että odotan sitä mahdollisuutta, koska Barcassa menestyin. Kirjoitin Barcelonassa kauniin tarinan.

Rivaldon puheiden voisi tulkita liittyvän Barcelonan tammikuisiin puheenjohtajavaaleihin, mutta hän kuitenkin kiistää, että olisi keskustellut tehtävistä jonkun puheenjohtajakandidaatin kanssa. Hän ei myöskään suunnittele tekevänsä niin ennen vaaleja.

– Seura elää juuri nyt hankalia aikoja. Tietysti seuraan tarkasti vaaleja, sillä toivon seuralle vain parasta.

[readmore from=Rivaldo]

– En kuitenkaan halua painostaa mitään tilannetta tarjoamalla palveluksiani seuralle ilman mitään etukäteiskeskusteluja. Minulla ei ole mikään kiire, mutta olen aina valmis kuuntelemaan kaikenlaisia ehdotuksia.

Mitään konkreettista tehtävänkuvaa Rivaldo ei haastattelussa nimeä.

– Mikä tahansa tehtävä, jossa voisin auttaa, olisi tervetullut. Tärkeintä on auttaa seuraa, vaikka se tapahtuisikin nyt kentän ulkopuolella. Kuka tahansa pelaaja, joka on viettänyt hyvän jakson seurassa, palaisi mielellään joskus seuraan muita tehtäviä varten, Rivaldo määritteli.

Lähde: AS