La Ligan tammikuun siirtoikkunan ensimmäinen siirto (jos muutamaa lainan päättymistä ei huomioida) on varmistunut. Tästä hankinnasta vastasi odotetusti Villarreal, kun se virallisti jo muutaman päivän ajan huhutun Étienne Capouen hankinnan Englannin Mestaruussarjan Watfordista.

Villarreal CF

@VillarrealCF
¡El club amarillo llega a un acuerdo con el @WatfordESP para el traspaso del centrocampista francés Étienne Capoue!

👉 villcf.com/capoue

💛¡¡𝗕𝗜𝗘𝗡𝗩𝗘𝗡𝗜𝗗𝗢 𝗔𝗟 𝗩𝗜𝗟𝗟𝗔𝗥𝗥𝗘𝗔𝗟!!!💛

Capouen sopimus Villarrealin kanssa on 2,5-vuotinen, eli se ulottuu kesään 2023. Vielä lauantain kotipelissä Levantea vastaan hän ei saa pelata, sillä virallisesti tammikuun siirtoikkuna aukeaa vasta 4. tammikuuta. Capoue kuitenkin liittyy Villarrealin harjoitusvahvuuteen jo torstaina.

32-vuotias Capoue on Ranskassa syntynyt keskikenttäpelaaja, joka pelasi Watfordissa kesästä 2015 lähtien. Villarreal on miehelle vasta ammattilaisuran neljäs seura. Ennen Watfordia hän oli pelannut Tottenhamissa ja ranskalaisessa Toulousessa. Ranskan A-maajoukkueessa Capoue on pelannut seitsemän ottelua.

[readmore from=Villarreal]

Hyvänä pallorosvona ja etevänä pääpelaajana tunnettu Capoue korvaa keskikentän pohjalla Villarrealin kapteenistoon kuuluvan Vicente Iborran, joka loukkaantui joulukuun puolivälin alla. Polvileikkaukseen joutunutta Iborraa ei enää tällä kaudella kentillä nähdä.

Watford ja Villarreal eivät kertoneet Capouesta maksettavaa siirtokorvausta julkisuuteen.