Hiljattain uransa lopettanut Iker Casillas palasi tällä viikolla Real Madridin palvelukseen. Casillas liittyi Real Madridin säätiön johtoon.

39-vuotias entinen huippumaalivahti kertoi Movistarin julkaisemassa Colgar las Alas -dokumentissa yhdestä uransa suurimmasta pettymyksestä.

Casillas menetti avauskokoonpanon paikkansa Espanjan A-maajoukkueessa kesän 2016 EM-lopputurnauksessa. Casillasia ei kutsuttu Espanjan A-maajoukkueeseen turnauksen jälkeen.

Casillas pettyi siihen, miten silloinen maajoukkueen päävalmentaja Vicente Del Bosque ei kertonut hänelle henkilökohtaisesti päätöksestään peluuttaa ennemminkin David De Geaa.

– Jotkut meistä on ansainnut sen oikeuden, että meille edes kerrottaisiin, kuulummeko joukkueeseen vai emme. Työskentelin Del Bosquen kanssa kahdeksan vuotta maajoukkueessa ja neljä vuotta Real Madridissa. Mielestäni hän olisi voinut ottaa minut minuutiksi syrjään ja selittää, miksi hän tekee sen päätöksen, Casillas totesi.

– Minusta tuntui pahalta, turhauttavalta ja surulliselta. En halunnut lisää polemiikkia ja lähdin Portoon ollakseni rauhassa. Sydämeni ei kestänyt enää sitä.