Hurjan menestyksekkään syyskauden Unai Emeryn komennossa pelannut Villarreal tähyilee ranskalaiskokemusta keskikentälleen, kertoo AS.

Kiikarit on tiedon mukaan suunnattu Englantiin, Mestaruussarjaan viime kauden päätteeksi pudonneeseen Watfordiin. Emery mielii saada Hornetsista ryhmäänsä Étienne Capouen.

32-vuotias puolustava keskikenttäpelaaja siirtyi kasvattajaseurastaan Toulousesta Englantiin vuonna 2013, liittyen 11 miljoonan euron kaupassa Tottenhamin miehistöön. Kahta vuotta myöhemmin tie vei Watfordiin, jossa nyt on siis kulunut jo puoli vuosikymmentä.

Capouella on tilillään seitsemän A-maaottelua Ranskan paidassa. Transfermarktin mukaan mahdollisessa siirrossa ei olisi kyse varsinaisesta jättikaupasta; pelaajan ajankohtaiseksi markkina-arvoksi on arvioitu neljä miljoonaa euroa.

Villarreal viettää talvitaukoa La Liga -taulukon sijalla neljä, kuuden pinnan päässä kärkijoukkue Atlético Madridista.