Puolan maajoukkuehyökkääjä Arkadiusz Milik kiinnostaa useita suurseuroja. Milik pelaa tällä hetkellä Napolissa, jonka kanssa 26-vuotiaalla Milikillä on sopimus ensi kesään saakka.

Useat lehdet kuitenkin raportoivat, että Milik on lähdössä Napolista jo mahdollisesti tammikuussa. Espanjalaislehti Mundo Deportivo kirjoittaa, että Milikin agentti on Italiassa neuvottelemassa siirtoa muualle.

Tiedot Napolin vaatimasta siirtokorvauksesta kuitenkin vaihtelevat. Goalin ja Mundo Deportivon mukaan Napolin puheenjohtaja Aurelio de Laurentiis haluaa Milikistä 15 miljoonaa euroa. Espanjalaislehti AS kertoo pyydetyn summan olevan 18 miljoonan euron luokkaa.

Milikistä kiinnostuneisiin seuroihin lukeutuu lehtien tietojen mukaan Atlético Madrid, joka kilpailee pelaajasta ainakin Juventuksen ja Tottenhamin kanssa. Juventus ei ole valmis maksamaan Milikistä rahallista korvausta, vaan on tarjonnut ainakin Federico Bernardeschia vaihdossa pelaajasta.

Atlético puolestaan on valmis maksamaan Milikistä, mutta tuskin de Laurentiisin pyytämää summaa.

Milik ei ole pelannut syyskaudella peliäkään Napolissa, sillä päävalmentaja Gennaro Gattuso ei rekisteröinyt häntä kauden alussa syyskaudella pelaavaan ryhmään.