Villarrealin entisellä laitahyökkääjällä Canilla on kaksijakoisia tunteita häntä valmentaneesta Marcelinosta.

Kovasta kuristaan tunnettu Marcelino, 55, valmensi Cania, 39, kahden vuoden ajan Villarrealissa ja jätti seuraikoniin pysyvän jäljen niin hyvässä kuin pahassa.

– Se oli uskomatonta, kun hän saapui seuraan, koska hän vaati niin paljon. Mutta ensimmäisen vuoden jälkeen hänestä tuli epäluotettava ja kontrolloiva, kertoi Cani Idolosin haastattelussa.

– Hän laittoi minut treenaamaan iltapäivisin, kohteli minua kuin koulukiusaaja. Ei se nyt ihan sellaista ollut, kaukana siitä. Mutta se on läheisin vertaus, jonka keksin. Päätin, etten halua pelata hänen alaisuudessa, koska hän sai minut onnettomaksi.

Cani oli edustanut Villarrealia yhdeksän vuotta, kun hän lähti Marcelinoa pakoon lainalle Atlético Madridiin. Myöhemmin hän edusti myös Deportivo La Coruñaa ja kasvattajaseuraansa Real Zaeagozaa ennen kuin lopetti uransa vuonna 2017.

– Yhdessä vaiheessa tuli piste, kun olin jo valmiiksi suuttunut, enkä kestänyt häntä enää yhtään enempää, joten nousin seisomaan kapteenien kokouksessa ja rupesin huutamaan hänelle, sanoi Cani.

Marcelinon edellinen valmennuspesti oli Valenciassa vuosina 2017-2019. Kuva: Getty Images

– Hän otti minut pois kapteenistosta ja minä sanoin hänelle, ettei minua kiinnosta, koska en kestänyt sitä enää. Seuraavana päivänä harjoittelin yksin.

Cani sanoo kuitenkin, että hän arvostaa Marcelinoa valmentajana valtavasti.

– Huolimatta kaikesta siitä, mitä olen sanonut, Marcelino on koko elämäni paras valmentaja.

LUE MYÖS: