Barcelonan täksi kaudeksi kreikkalaiseen PAOK:iin lainaama Moussa Wagué koki sunnuntain sarjaottelussa Aris Salonikia vastaan karmaisevan takaiskun. PAOK:in avauskokoonpanossa pelannut Wagué loukkasi pahoin polvensa eturistisiteet, takaristisiteet ja sisäsivusiteet sekä patellajänteen. 22-vuotias senegalilainen laitapuolustaja joutuu leikkauspöydälle, ja hänen koko kautensa on ohi.

Wagué pelasi vain 19-vuotiaana Senegalin maajoukkueessa vuoden 2018 MM-turnauksessa. Barcelona hankki Waguén kisojen jälkeen Eupenista viidellä miljoonalla eurolla. Hän on pelannut Barcelonan edustusmiehistössä kuusi ottelua, joista neljä on ollut La Liga -pelejä.

Viime kevätkaudeksi Wagué lainattiin ranskalaiseen Niceen, mutta tuolloinkin matkassa oli epäonnea. Kausi nimittäin keskeytyi koronaviruspandemian takia vain viiden Waguén pelaaman ottelun jälkeen.

[readmore from=Wague-Moussa]

PAOK:issa Wagué ehti pelata kaikissa kilpailuissa 12 ottelua, joista viidessä hän oli joukkueensa avauskokoonpanossa. Vastuu oli koko ajan kasvamaan päin, mutta nyt vaikea vamma pysäytti nousujohteisen kierteen.

Waguélta jäi kauden aikana jokunen ottelu väliin myös koronatartunnan takia, mutta viime aikoina paikka avauksessa oli vakiintumassa, joko oikeana laitapuolustajana tai oikeana topparina.

Lähde: AS