Hyvän alkukauden pelannut ja La Ligassa neljäntenä oleva Villarreal tiedotti maanantaina peräti kolmesta ikävästä loukkaantumisesta. Kaikki kolme loukkaantumista tapahtuivat sunnuntaisessa 1-1-tasapeliin päättyneessä ottelussa Real Betisiä vastaan. Valmentaja Unai Emeryllä on siten jatkossa paljon päänvaivaa kokoonpanoa miettiessään.

Vakavin vamma on 32-vuotiaalla keskikentän pohjapelaajalla Vicente Iborralla, jonka kausi on ohi. Iborran vasemman polven eturistiside vaurioitui ja hänet leikataan ensi torstaina Barcelonassa. Ennen loukkaantumistaan Iborra ehti pelata Villarrealin paidassa tällä kaudella 18 ottelua, joista suurimman osan avauskokoonpanossa. Hänen sopimuksensa Villarrealin kanssa ulottuu vuoteen 2023.

Betis-ottelussa sairaslistalle kirjattiin myös ecuadorilainen laitapuolustaja Pervis Estupiñan sekä ranskalainen keskikenttäpelaaja Francis Coquelin. Villarreal vahvisti, että molemmat saivat ottelussa vasemman jalan takareisivamman.

Kumpikin on kärsinyt lihasvammoista jo aiemmin tällä kaudella, sillä Coquelinille loukkaantuminen on kauden kolmas ja Estupiñanille toinen. Sport arvelee, että molemmat ovat sivussa peleistä vähintään 3-4 viikon ajan, joten kaksikko palaa kentille vasta vuonna 2021.