Atlético Madridin alkukausi on ollut vahva, sillä se on La Ligan ainoa tappioton joukkue ja sarjakärki. Vähän aiemmista kausista poiketen tehojakin on tullut mukavasti, sillä sitä enemmän maaleja on tehnyt vain kaksi ottelua enemmän pelannut Real Sociedad.

Siitä huolimatta Atlético Madridin hyökkäyskalusto ei ole järin leveä. Luis Suárez aloitti kauden erinomaisesti, mutta joutui sitten huilimaan koronatartunnan vuoksi useita otteluita. Marcos Llorente ja João Félix ovat olleet niin ikään tehokkaita, mutta Diego Costasta ei ole paljon iloa ollut. Loukkaantuminen pitää Costan pitkään sivussa, ja voi olla, että Costa yritetään saada tammikuussa kaupaksikin, koska hänen sopimuksensa umpeutuu ensi kesänä.

Jos Costa Atléticosta lähtee, halutaan Atléticoon uusi kärkimies, jotta seura voi kilpailla menestyksestä kevään otteluruuhkissa kaikilla rintamilla. AS:n mukaan Atléticon tähtäimessä on puolalainen Arkadiusz Milik, jota seura havitteli jo viime kesänä.

[readmore from=Atletico-Madrid]

Kesällä Atléticon taloustilanne ei kuitenkaan mahdollistanut Milikin hankintaa, joten siirto jäi toteutumatta. Tammikuussa edessä saattaa kuitenkin olla uusi yritys aiempaa edullisempaan hintaan, sillä myös Milikin sopimus on kesällä katkolla. AS kertoo myös Evertonin ja Tottenhamin olevan puolalaisesta kiinnostuneita, mutta Atléticon mahdollisuuksia pidetään hyvinä.

Milik siirtyi nykyiseen seuraansa Napoliin Ajaxista vuonna 2016. Tällä kaudella hän on jäänyt kuitenkin tyystin vaille peliaikaa, koska hän kieltäytyi kesällä jatkosopimuksesta seuran kanssa. Siksi Napolin värikäs puheenjohtaja Aurelio de Laurentiis jätti Milikin rekisteröimättä mihinkään kilpailuun, vaikka hän oli vain kaudella 2018-2019 vielä joukkueen paras maalintekijä (17 Serie A-maalia). Kaikki viittaakin siihen, että Arkadiusz Milik vaihtaa tammikuussa maisemaa.