Jesé Rodríguez nousi Real Madridin edustusjoukkueen mukaan kaudella 2013-14.

Jesé oli tehnyt loistavia maalimääriä Real Madridin B-joukkueessa Castillassa ja aloitti kauden vahvasti edustusjoukkueessa.

Hyökkääjä iski avauskaudellaan kahdeksan maalia, mutta kausi päättyi keväällä 2014 vakavaan polvivammaan, joka piti Jesén pitkään poissa pelikentiltä.

Muutama viikko ennen vakavaa loukkaantumistaan Jesé kertoi madridilaislehdistölle asettaneen tavoitteekseen Ballon d’Orin voittamisen vuoteen 2018 mennessä.

Polvivammansa jälkeen Jesé ei koskaan palannut aiemmalle tasolleen ja lähti lopulta Real Madridista kesällä 2016 kohti PSG:tä. PSG maksoi Jeséstä 25 miljoonaa euroa. PSG:ssä Jesé ei koskaan saanut kunnollista roolia ja PSG lainasi espanjalaishyökkääjän vuorotellen Stokeen, Las Palmasiin, Betisiin ja Sporting Lissaboniin.

Jesén henkilökohtaiset ongelmat kentän ulkopuolella ovat nousseet otsikoihin jo vuosien ajan. Jeséllä on ollut parisuhde- ja perheongelmia, joita on puitu koko kansan nähden espanjalaisissa tositelevisio-ohjelmissa, pelaaja on häipynyt joukkueestaan takaisin kotikonnuilleen Kanariansaarille ilmoittamatta asiasta mitään ja viimeisimpänä bongattu teneriffalaisesta yökerhosta kesken koronaviruspandemian.

PSG antoi Jesélle potkut viikonloppuna. Deportes Cuatron mukaan PSG kyllästyi Jesén jatkuviin ongelmiin kentän ulkopuolella ja PSG ajatteli Jesén pilaavan seuran julkisuuskuvaa toilailuillaan.

Ranskalaismediassa Jeséä on jo ehditty kuvailla PSG:n seurahistorian surkeimmaksi hankinnaksi. Se saattaa olla lähellä totuutta, sillä 25 miljoonan euron siirtosumma ja tiettävästi ainakin 3,5 miljoonan euron nettovuosipalkka tuottivat neljän ja puolen vuoden aikana vain 18 ottelua ja kaksi maalia.