Goal uutisoi, että 18-vuotiaan Eduardo Camavingan uusi agentti on Jonathan Barnett, joka toimii myös Gareth Balen agenttina.

Camavingan seura on tällä hetkellä Rennes, jonka kanssa nuorella huippulupauksella on sopimus kesään 2022 saakka.

Real Madridin kuitenkin tiedetään olevan erittäin kiinnostunut Camavingasta. Espanjalaisjätti pitää keskikenttäpelaajaa yhtenä tärkeimmistä kohteistaan siirtomarkkinoilla.

Goalin uutisen perusteella Real Madridille on nyt tulossa haasteita, sillä jos Los Blancos mielii saada Camavingan itselleen, pitää seuran päästä yhteisymmärrykseen Barnettin ja tämän toimiston ICM Stellar Sportsin kanssa.

Balen lähtö Real Madridista oli riitaisa, ja Barnett antoikin seuralle ja eritoten päävalmentaja Zinédine Zidanelle tulikivenkatkuista palautetta ranskalaisvalmentajan kommenteista, kun Bale vielä pelasi seurassa.

Zidanen mukaan Balen ja Real Madridin kannalta olisi ollut tuolloin fiksuin ajatus, että walesilaispelaaja vaihtaisi maisemaa. Barnett puolusti Balea tiukasti, ja voikin hyvin olla, ettei Barnett skisman takia suosittele Real Madridia Camavingalle uutta seuraa etsittäessä.

Ranskan maajoukkueessa tänä syksynä debytoinut Camavinga on pelannut tällä kaudella Ranskan pääsarjassa kymmenen ottelua ja tehnyt yhden maalin. Lisäksi Camavinga on pelannut kolme ottelua Mestarien liigassa.