Barcelona haki keskiviikkona 3-0-vierasvoiton unkarilaisesta Ferencvárosista Mestarien liigassa.

FC Barcelona

@FCBarcelona
#Culers! Here's YOUR starting XI for #FerencvarosBarça!
💪🟦🟥

Vierasjoukkue osoitti heti aloitusvihellyksestä lähtien, miksi se oli ottelun suuri suosikki avainpelaajien lepuutuksista ja loukkaantumisista huolimatta.

Barcelona siirtyi johtoon vajaan vartin kohdalla hienon hyökkäyksen päätteeksi. Pallo kulki usealta pelaajalta toiselle ja lopuksi Antoine Griezmann ohjasi pelivälineen sisään kantapäällään. 0-1.

Barça tuplasi johtonsa viisi minuuttia myöhemmin hieman vastaavasta tilanteesta. Ousmane Dembélén matala syöttö tavoitti maalin edustalta Martin Braithwaiten, joka liukui kuulan verkkoon. 0-2.

33 - Martin Braithwaite’s 🇩🇰 goal for @FCBarcelona against Ferencvárosi TC is the longest pass sequence of any @ChampionsLeague goal this season with a total of 33 passes. Overwhelming.

Sama kaksikko teki tuhojaan myös kolmannessa osumassa, joka syntyi 27. minuutilla rangaistuspotkusta. Braithwaitea rikottiin boksissa ja Dembélé latasi pilkun sisään.

Tauolle mentäessä Ferencvárosilla oli yksi maalintekoyritys ja Barcelonalla kymmenen.

Toisessa puolikkaassa oli vahva pelailun maku. Tauolla lepäämään otettiin jo Sergio Busquets ja Jordi Alba, ja reilun tunnin kohdalla heidän seuraansa liittyivät Clément Lenglet ja Griezmann.

Barcelona jatkaa tuloksen myötä lohkokärjessä ja Ferencváros viimeisenä. Lohkon toisessa ottelussa Juventus voitti Kiovan Dynamon 3-0.

Ferencváros ja Kiovan Dynamo ovat kummatkin keränneet vain yhden pisteen, ja ne taistelevat keskenään paikasta Eurooppa-liigaan.

Barcelona on Juventusta kolme pistettä edellä ennen lohkon päätöspäivää, jolloin ne kohtaavat toisensa. Juventus voi vielä nousta Barcelonan ohi, mutta Barcelona on suosikki voitettuaan aiemman keskinäisen ottelun vieraskentällä 2-0.