Sevillan kapteenistoon kuuluva Sergio Escudero kävi maanantaina leikkauksessa, jossa operoitiin hänen vasen kyynärpäänsä. 31-vuotias vasen laitapuolustaja loukkasi kyynärpäätään viime tiistaina pelatussa Mestarien liigan vierasottelussa Krasnodaria vastaan.

– Leikkaus oli menestyksekäs. Lasken päiviä palatakseni. Paljon kiitoksia sairaalahenkilökunnalle ja kaikille, jotka ovat toivottaneet minulle voimia, Escudero kirjoitti Instagram-tilillään.

Escudero saa kuitenkin laskea päiviä jonkin aikaa, sillä alustavan arvion mukaan hän on sivussa pelihommista arviolta noin kymmenen viikon ajan. Paluu venyy siis näillä näkymin lähes helmikuun puoleenväliin.

[readmore from=Sevilla]

Escuderolle vamma on jo toinen samanlainen samassa kyynärpäässä. Ensimmäisen kerran hän loukkasi kyynärpäätään pahoin elokuussa 2018 pelatussa La Liga -ottelussa Sevilla-Villarreal. Tuolloin hän oli sivussa hieman yli kaksi kuukautta. Molemmilla kerroilla vamma syntyi epäonnisen maahan putoamisen seurauksena.

Vuodesta 2015 lähtien Sevillassa pelanneella Escuderolla on takanaan kaikkiaan 163 La Liga -ottelua, joista ylivoimaisesti suurimman osan hän on pelannut juuri Sevillassa. Tällä kaudella espanjalainen on pelannut kaikissa kilpailuissa seitsemän ottelua, joissa hän on tehnyt yhden maalin. Kyseisessa Krasnodar-ottelussa Escudero toimi Sevillan kapteenina.

Lähde: AS