Real Madrid lainasi Gareth Balen syyskuussa Tottenhamiin kuluvaksi kaudeksi.

Lainassa ei ole mukana osto-optiota, mutta Bale on siitä huolimatta pelannut hyvin todennäköisesti jo viimeisen ottelunsa Real Madridin paidassa. Balen sopimus Real Madridin kanssa päättyy kesällä 2022, eli ensi kauden jälkeen.

31-vuotias Bale kuntoutui hiljattain loukkaantumisestaan ja on pelannut Valioliigassa kolme ottelua, joissa on syntynyt yksi maali.

Pelaajaurallaan Real Madridia edustaneen Steve McManamanin mukaan Tottenham teki loistavaa bisnestä espanjalaisseuran kustannuksella saatuaan Balen lainalle.

– Hän pelasi loistavasti Real Madridissa. Hänen Madrid-uransa alussa hän teki maaleja kaikissa finaaleissa. Bale oli Real Madridille ja koko La Ligalle elintärkeä pelaaja. Bale on huima pelaaja ja todella toivon, että hän pelaa supertähden tavoin Tottenhamissa, McManaman totesi LiveScorelle.

– Uskon hänen tuovan paljon lisää Tottenhamin peliin, koska hän ei ole menettänyt ominaisuuksiaan. Tiedän, että hänellä oli loukkaantumisia Real Madridissa, mutta ne eivät olleet pitkäkestoisia. Hän oli loistava hankinta Tottenhamilta. Jos Bale pysyy kunnossa ja pelaa 40-50 ottelua Tottenhamissa, tekee hän varmasti 20 maalia.

– Balen saaminen näillä ehdoilla oli Tottenhamilta loistavaa bisnestä. Jos hän pääsee tasolleen, nostaa hän Tottenhamin uudelle tasolle.

Seitsemän vuoden ajan Real Madridissa pelannut Bale ehti edustaa seuraa 251 ottelussa, joissa syntyi 105 maalia ja 68 maalisyöttöä.