Athletic Bilbao on tehnyt Unai Núñezin kanssa peräti kesään 2025 ulottuvan jatkosopimuksen.

Vanha sopimus ulottui kesään 2023, joten sitä jatkettiin nyt kahdella vuodella.

Erikoista uudessa sopimuksessa on se, että siihen ei kirjattu lainkaan ulosostopykälää. Se ei ole La Ligassa ihan tavanomaista. Athletic on kuitenkin hiljattain solminut jo useamman jatkosopimuksen ilman ulosostopykälää.

Aiemmin Núñezinkin sopimuksessa oli 30 miljoonan euron suuruinen ulosostoklausuuli.

23-vuotias Núñez on Athleticin oma kasvatti, joka on pelannut seuran edustusjoukkueessa 80 ottelua. Tällä kaudella topparille on kertynyt kolme ottelua.

Núñez oli kauden ensimmäisillä kierroksilla avauksessa, mutta putosi sitten penkille. Tällä hetkellä 186-senttinen keskuspuolustaja on omalla tontillaan joukkueen nokkimisjärjestyksessä kolmantena. Núñezin edellä ovat Íñigo Martínez ja Yeray Álvarez.

Knoppitietona vielä sanottakoon, että Núñez onnistui tällä maaottelutauolla maalinteossa, vaikkei häntä valittu Espanjan maajoukkueryhmään. Núñez kun pelasi sen sijaan Baskimaan epävirallisessa maajoukkueessa harjoitusottelun Costa Ricaa vastaan. Peli päättyi baskien 2-1-voittoon, ja Núñezin lisäksi maalinteossa onnistui niin ikään Athleticin Iker Muniain.