Atlético Madridissa pidätellään tällä hetkellä hengitystä. Joukkueen pelaajista peräti kolme saattoi joutua viikonloppuna sairauslomalle.

Lehdet Espanjassa kirkuvat otsikoissaan erityisesti sitä, että Jan Oblakilla on nyt jonkinlaista ongelmaa olkapään alueella. Oblakin piti pelata Slovenian maalilla sunnuntai-illan ottelussa Kosovoa vastaan. Oblakin olkapää alkoi kuitenkin vihoitella lämmittelyssä, ja hänet otettiin sivuun.

Lauantaina sama tilanne nähtiin Azerbaidzhanin ja Montenegron välisessä ottelussa. Atléticon Stefan Savicilla oli jonkinlaisia tuntemuksia, eikä hän lopulta pelannut ottelussa.

Kolmas vastaavan tilanteen kokenut Atlético-pelaaja oli Meksikon Héctor Herrera.

Tässä vaiheessa ei tiedetä, millaisista vammoista kunkin pelaajan kohdalla on kyse, ja onko edessä pakkolepoa.

Kolmikosta Oblakin menettäminen olisi Atletille selvästi kovin takaisku. Joidenkin mielestä maailman paras maalivahti on pelipaikallaan Atletin selkeä ykkönen. Kesällä seuraan hankittu Ivo Grbic ei ole pelannut Atletissa vielä yhtään ottelua, ja Miguel San Roman on pitänyt pelituntumaansa yllä kolmannen sarjaportaan otteluissa.

Savicinkin menettäminen tuntuisi, sillä mies on saanut tällä kaudella Atletin pelaajista kolmanneksi eniten peliaikaa La Ligassa. Herrerankin vastuu on kasvanut merkittävästi Thomas Parteyn lähdön myötä.

Atléticolle mahdolliset loukkaantumiset tulevat hankalaan saumaan, sillä joukkue pelaa äärimmäisen tärkeän ottelun Barcelonaa vastaan ensi viikonloppuna.