Vuoden 2010 MM-kisojen finalistit Espanja ja Hollanti ottivat yhteen keskiviikkoiltana ystävyysottelun merkeissä. Tasaväkinen kamppailu Amsterdamissa päättyi 1-1-tasapeliin.

Espanja siirtyi ottelussa johtoon, kun peliä oli takana 19 minuuttia. Álvaro Morata pelasi Sergio Canalesin pystyyn rangaistusalueen sisällä, eikä Real Betisin keskikenttäpelaaja laukauksessaan epäonnistunut.

Espanja piti johtoasemastaan kiinni aina tauolle saakka, mutta heti toisen puoliajan käynnistymisen jälkeen Donny van de Beek tasoitti lukemat 1-1:een. Owen Wijndalin keskitys vasemmalta pomppi Espanjan puolustuslinjan edestä aina takatolpalle saakka, mistä Manchester United -pelaaja laukoi sen sisään.

Enempää täysosumia ei nähty ja peli päättyi Amsterdamissa tasan. Loukkaantumisilta ei kuitenkaan valitettavasti vältytty. Manchester Cityn Nathan Aké kärsi takareisivamman heti ottelun alussa ja Valencian José Gayà joutui jättämään kentän saatuaan tällin pääpallossa Hans Hateboeria vastaan.

Real Madridin kapteeni Sergio Ramos tuli vielä ottelun loppuhetkillä kentälle ja nousi samalla komean tilaston kärkeen. Ottelu oli hänen 176:s Espanjan paidassa, eikä kukaan pelaaja Euroopassa ole pelannut maajoukkueensa riveissä yhtä monta ottelua.

ESPN FC

@ESPNFC
Sergio Ramos makes his 176th Spain appearance.

No player has made more international appearances for a European country 👏