Tata Martino valmensi Barcelonaa kauden 2013-14.

Barcelonan kausi oli pettymys, sillä seura ei voittanut ainuttakaan pokaalia ja hävisi La Ligan mestaruuden viimeisellä kierroksella Atléticolle.

Barcelonan legendaarinen maalivahti ja entinen urheilutoimenjohtaja Andoni Zubizarreta kertoi aikoinaan espanjalaislehdistölle Martinon ja Leo Messin keskusteluista.

– Ei sinun pidä muistuttaa minua jatkuvasti siitä, että saan potkut, jos soitat seurapresidentille, Martinon kerrottiin sanoneen Messille.

Martinon mukaan väite ei pidä kuitenkaan paikkaansa.

– En koskaan sanonut noin. Zubizarreta väitti minun sanoneen niin. Joka tapauksessa jos minulla olisi nyt tai menneisyydessä sanottavaa, olisin sanonut sen suoraan pelaajalle. En koskaan sanonut kyseisiä sanoja, Martino väitti Mundo Deportivolle.

– Se on menneisyyttä. Nyt valmennan Meksikon A-maajoukkuetta. Mielestäni ihmisten on sanottava asiansa silloin, kun sillä on merkitystä. Jos et sano asioita ajallasi ja jätät sen myöhemmäksi, on se turhaa. Sanoin mielipiteeni silloin, eikä mikään muuta sitä. Minulla ei ole mitään lisättävää, luotsi summasi.