Atlético isännöi lauantai-iltana Cádizia La Ligassa.

Atlético on aloittanut kauden vahvasti. Diego Simeonen miehistö on edelleen La Ligan ainoa tappioton joukkue ja on kolmen pisteen päässä La Ligaa johtavasta Real Sociedadista, joka on pelannut kaksi ottelua Atléticoa enemmän.

Atlético on päästänyt kuudessa ottelussa vain kaksi maalia.

Cádizin päävalmentaja Álvaro Cervera pitää Atléticoa mestariehdokkaana.

– En tiedä, onko Atlético vaikein mahdollinen vastustaja, mutta ainakin kaikista erilaisin. Atlético on realistinen mestariehdokas. Atlético on kaikista keskittynein joukkue, jolla on hyviä pelaajia ja tietää täysin oman pelitapansa. He tietävät, miten pelaamme. En usko, että yllätämme pelillämme Atléticoa, Cervera totesi lehdistölle perjantaina.

Cervera kehui ottelun alla Simeonea.

– Haluaisin, että joukkueeni pelaisivat kuin Simeonen joukkueet, koska ne ovat todella hyviä ja iskevät laadukkaasti vastaan. Joskus heillä on vaikeaa, mutta silti onnistuvat voittamaan. Atlético on hyvin vaikeasti voitettavissa oleva joukkue ja he käyttävät omat mahdollisuutensa hyväkseen. Pidän siitä, miten hänen joukkueensa pelaavat.