Antoine Griezmann siirtyi Atléticosta Barcelonaan kesällä 2019.

Barcelona maksoi Griezmannista Atléticolle 120 miljoonaa euroa. Siirtosumma nousi tiettävästi 135 miljoonaan euroon asti, kun Atlético uhkasi Barcelonaa Griezmannin siirtoon liittyvillä oikeustoimilla.

Griezmann ei ole onnistunut odotetusti Barcelonassa. 29-vuotias Griezmann ei ole päässyt pelaamaan omalla pelipaikallaan, vaan on laitettu vasemmalle ja oikealle laidalle. Maailmanmestarin peliesitykset ovat myös olleet kaukana Atlético-aikojen huippuotteista.

Griezmann jäi viime viikolla penkille Barcelonan Ferencváros- ja Real Madrid -otteluissa.

Atléticossa urallaan kahdesti Eurooppa-liigan ja kertaalleen UEFA Super Cupin voittanut Álvaro Domínguez otti kantaa Griezmannin tilanteeseen.

– Griezmann kaivoi oman hautansa lähdettyään Atléticosta. Griezmann teki virheen poistuessaan Atléticosta. Ajan kanssa sitä on helppo analysoida. Griezmann oli korkealla Atléticon hierarkiassa ja Atléticon peli kulki aina hänen kauttaan, joka teki Griezmannista huomion keskipisteen, Domínguez muistutti Onda Ceron haastattelussa.

– Hän siirtyi seuraan, jossa hän ei ole kaiken keskipisteessä, eikä peli pyöri hänen ympärillään. Hän pyörii Leo Messin ympärillä ja sen vuoksi pikku hiljaa Griezmannin rooli on pienentynyt.