Antoine Griezmannin tilanne Barcelonassa on vähintäänkin haastava.

120 miljoonan euron siirtosummalla Barcelonaan vajaat puolitoista vuotta sitten siirtynyt Griezmann ei ole missään vaiheessa kyennyt sisäistämään Barcelonan pelitapaa ja on jäänyt jatkuvasti Barcelonan pelin ulkopuolelle.

29-vuotias Griezmann on jäänyt pieneen rooliin Ronald Koemanin alaisuudessa. Griezmann menetti avauskokoonpanon paikkansa myös Quique Setiénin puolisen vuotta kestäneellä aikakaudella.

Griezmannin maanmies Bixente Lizarazu kehottaa pelaajaa lähtemään Barcelonasta.

– Hän siirtyi Barcelonaan unelmoidessaan Leo Messin kanssa pelaamisesta, mutta ikävä kyllä heillä ei ole minkäänlaista yhteyttä, eikä sitä näy kentällä. Griezmann ei löydä paikkaansa Barcelonassa, eikä hän voi enää pelata siellä. Mielestäni kyseessä on itseluottamuksellinen kriisi, Ranskan paidassa maailmanmestaruuden voittanut Lizarazu totesi Téléfootille.

– Joskus on parempi lähteä ajoissa kuin liian myöhään. Hänen ei pitäisi edes harkita jäämistä, jos ei löydä paikkaansa Barcelonassa. Nyt on kulunut jo 18 kuukautta, ei vain kahta kuukautta. Hänen tilanteensa on kriittinen.