Atlético lainasi Lucas Torreiran Arsenalista siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

Lainasopimus kattaa alkaneen kauden, eikä siinä ole osto-optiota. Uruguaylainen debytoi Atléticon paidassa lauantaisessa Celta-ottelussa ja vakuutti monet peliesityksellään.

Keskikenttäpelaaja käväisi madridilaismedioiden haastateltavana maanantaina ennen kuin Atlético matkaa tiistaina Saksaan. Atlético aloittaa urakkansa Mestarien liigan lohkovaiheessa keskiviikkona kohdatessaan Bayern Münchenin.

Torreira haluaisi jäädä Atléticoon lainasopimuksensa jälkeenkin.

– Tämä on minulle uusi mahdollisuus, jonka eteen olen taistellut valtavasti, koska Atlético on unelmani. 24-vuotiaana oman unelmansa saavuttaminen on upeaa. Kaikki riippuu siitä, miten kauteni täällä sujuu. Toivottavasti kaikki menee hyvin. Ehkä tulevaisuudessa Atlético voi hankkia minut. Se on tavoitteeni, koska haluan todella jäädä tänne, Torreira totesi.

Atlético ei ollut suinkaan ainoa seura, joka oli kiinnostunut Torreirasta, mutta keskikenttäpelaaja halusi siirtyä ainoastaan Diego Simeonen alaisuuteen.

– Unelmani ja toiveeni on aina ollut siirtyä Atléticoon. Se on ollut unelma ja tavoite 17-vuotiaasta saakka. En sano tätä vain, koska saavuin tänne nyt. En halunnut sanoa sitä ikinä ääneen, koska en tiennyt, olisiko se mahdollista. Nyt olen kuitenkin saavuttanut unelmani. Toivon saavani itsestäni kaiken irti.

Lähde: Mundo Deportivo