Sergi Enrich ja Antonio Luna olivat paikan päällä oikeudenkäynnissä keskiviikkona.

Pelaajia syytetään salaa kuvatun seksivideon levittämisestä. Kaksikko pelasi samaan aikaan Eibarissa vuodet 2015-17.

Enrich ja Luna olivat seksuaalisessa kanssakäymisessä naisen kanssa, joka haastoi pelaajat oikeuteen. Enrich ja Luna kuvasivat tapahtuneen ilman naisen lupaa ja levittelivät sitä sosiaalisessa mediassa ystävilleen.

Enrich ja Luna ovat pyytäneet anteeksi uhrilta ja maksaneet hänelle noin 110 000 euroa korvauksina. Lunan ja Enrichin asianajajat ovat toivoneet, että uhri saa rahansa välittömästi, eikä hänen pitäisi odottaa oikeuden toimia.

Oikeus ja syyttäjä vaativat kummallekin aluksi viiden vuoden vankilatuomiota, mutta vaatimus on pudonnut kahteen vuoteen. Espanjassa ensikertalaiset eivät joudu vankilaan, jos tuomio on alle kolme vuotta.

Oikeudenkäynti jatkuu keskiviikkoiltana.