Sime Vrsaljkon vasen polvi tähystettiin viime viikolla. Tuorein operaatio pitää Vrsaljkon sivussa pelikentiltä joulu-tammikuulle saakka.

Atléticon laitapuolustajan loukkaantumisongelmat ovat kestäneet jo pitkään. Vrsaljko loukkasi pahasti vasemman polvensa tammikuussa 2019 pelatessaan lainalla Internazionalen riveissä.

Laina purettiin ja Vrsaljko käväisi polvileikkauksessa muutamaa viikkoa myöhemmin. Vrsaljko palasi pelikuntoon noin vuotta myöhemmin ja pelasi Atléticon paidassa muutaman ottelun ennen koronataukoa.

Koronatauon aikana Vrsaljkon polvi tähystettiin ja kroatialaisen oli määrä palata pelikentille jo muutamaa viikkoa myöhemmin, mutta vamma ei parantunut odotetusti ja nyt puolustaja kävi uudessa tähystysoperaatiossa.

– Tämä saattaa kuulostaa pahalta, koska tämä on kolmas tähystysleikkaus huhtikuun jälkeen, mutta tällä kertaa minä ja lääkärit olemme vakuuttuneita, että kaikki sujuu hyvin. Minulla on ollut paljon huonoa tuuria. Olen jo hyvin kyllästynyt tähän.

– Minulla on ollut vaikeita hetkiä viimeisen puolentoista vuoden aikana. Kun kroppasi ei kestä, mietit, onko olemassa elämää ilman kipuja, Vrsaljko mietti Sportske Novostin haastattelussa.