Espanja ja Portugali kohtasivat keskiviikkona Lissabonissa pelatussa harjoitusmaaottelussa. Portugali kolautti pariin otteeseen ylärimaa, mutta taululle jäivät numeroiksi 0-0. Ystävyysottelun henkeä oli siinäkin, että Espanja ja Portugali virallistivat ottelun yhteydessä hakevansa vuoden 2030 MM-turnauksen isännyyttä.

Ystävälliset tunnelmat jatkuivat myös pelin jälkeen, kun Real Madridin kapteeni Sergio Ramos päätyi ottamaan yhteiskuvan pukukopissa entisten joukkuetoveriensa Cristiano Ronaldon ja Pepen kanssa. Kolmikko pelasi vuosikausia yhdessä Madridissa ja vaihtoi pelin jälkeen paitojaan.

– Täällä ollaan yhä… ja lisää on vielä luvassa. Olen onnellinen nähdessäni teidät, ystävät, Ramos kirjoitti kuvan tekstiksi.

Sergio Ramos

@SergioRamos
Y seguimos aquí... y lo que nos queda. Feliz de veros, amigos.
We're still around... and there's more to come!
Happy to see you, my friends @Cristiano @officialpepe.

Suomen aikaa kello 0.25 julkaistu kuva on saanut kymmenessä tunnissa yli 128 000 tykkäystä ja sitä on jaettu yli 26 000 kertaa. Monelle taisi tulla nostalginen olo.

Kentällä Ramos, Cristiano ja Pepe eivät yhtä aikaa kuitenkaan olleet. Molemmat portugalilaiset olivat joukkueensa avauskokoonpanossa ja heidät vaihdettiin kentältä jo ennen kuin Ramos päästettiin irti kymmenen minuuttia ennen pelin loppua.