Memphis Depayn siirto Barcelonaan kariutui maanantaina päättyneen siirtoikkunan lopussa. Barcelona ei päässyt eroon Ousmane Dembéléstä, joten Depay jäi Lyoniin.

Depay oli päässyt yhteisymmärrykseen Barcelonan kanssa sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista, mutta Barcelonalla ei ollut varaa maksaa Lyonin pyytämää noin 25 miljoonan euron siirtosummaa.

Lyonin seurapresidentti Jean-Michel Aulas otti kantaa Depayn epäonnistuneeseen siirtoon keskiviikkoisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Olen ollut alusta saakka rehellinen Depaylle. Puhuin Josep Maria Bartomeun (Barcelonan seurapresidentti) kanssa kahdesti ja hän kertoi minulle, ettei tiedä, miten siirto voitaisiin saada toteutettua. Tiedän Ronald Koemanin luoneen uskoa Depaylle siirron suhteen ja Depay oli valmis tekemään uhrauksia päästäkseen Barcelonaan, Aulas totesi.

– Hän on suuttunut, mutta ei Lyonille, vaan ennemminkin Barcelonalle. Hän tekee kaikkensa päästäkseen tammikuussa Barcelonassa. En ole sulkenut pois ideaa uudesta jatkosopimustarjouksesta, mutta hän on aina kieltäytynyt niistä, joten se näyttää vaikealta, Aulas viittasi jatkosopimukseen.