Valencian päävalmentaja Javi Gracia tapasi seurajohdon keskiviikkona, eikä siten ollut mukana joukkueen harjoituksissa.

Gracia halusi tavata edustajiensa kanssa Valencian seurajohdon käydäkseen läpi seuran nykyistä tilannetta ja sitä, minkä vuoksi hänelle luvatut asiat eivät ole toteutuneet.

Gracian mielestä hänet on jätetty oman onnensa nojaan Valencian päävalmentajana.

Seurajohto lupasi hänelle hankintoja ennen kuin luotsi allekirjoitti työsopimuksensa, mutta Valencia ei hankkinut tai lainannut ainuttakaan uutta pelaajaa maanantaina päättyneen siirtoikkunan aikana.

Valencia menetti siirtoikkunan aikana Rodrigon, Ferran Torresin, Dani Parejon ja Francis Coquelinin kaltaisia avainpelaajia, jonka lisäksi myös Cristian Piccini ja Ezequiel Garay poistuivat seurasta.

Gracian ja seurajohdon välit ovat olemattomat, eikä luotsi ymmärrä seuran nykyistä projektia. Gracia ei esittänyt eroanomustaan tapauksen yhteydessä, mutta Deportes Cuatron mukaan Gracia haluaisi erota roolistaan. Valencian seurajohto vaatii Graciaa kuitenkin maksamaan sopimuksensa seuralle, jos luotsi päätyy eroamaan.

Kaikki riippuu nyt seuran omistavan Peter Limin päätöksestä. Jos Lim antaa Gracialle luvan lähteä, jättää espanjalainen tehtävänsä.