Atlético Madrid menettää näillä näkymin tärkeän pelaajansa aivan siirtoikkunan umpeutumisen kynnyksellä.

Eri lähteet kertovat La Ligan tiedottaneen Atletille, että Thomas Parteyn 50 miljoonan euron ulosostosumma on talletettu. Näin ollen Atléticolla ei ole mahdollisuuksia estää Parteyn lähtöä.

Ulosostosumman maksaja on tiettävästi Arsenal. Mielenkiintoista on se, että lehtitietojen mukaan Arsenal ja Partey eivät kertoneet asiasta Atletille, vaan lopullisen tiedon kertoi nimenomaan La Liga.

Tunti sitten siirtomarkkinoihin erikoistunut toimittaja Fabrizio Romano kertoi, että Partey olleen viimeistelemässä lääkärintarkastusta Arsenalin harjoituskeskuksessa. Vahvistusta siirrolle odotetaan hetkenä minä hyvänsä.

27-vuotias Partey on noussut viime vuosina yhdeksi Atléticon tärkeimmistä pelaajista. Viime kaudella mies pelasi Atletin pelaajista neljänneksi eniten La Ligassa ja viidenneksi eniten Mestarien liigassa.

La Ligan sääntöjen mukaan Atlético saa lisäaikaa korvaajan hankkimiseen, vaikka siirtoikkuna umpeutuu Suomen aikaa maanantain ja tiistain välisenä yönä kello 01. Ikkunan sulkeutumisen jälkeen korvaajan voi kuitenkin hankkia vain La Ligan sisältä tai vapaiden pelaajien markkinoilta.