Valioliigaseura Arsenalin keskikenttämiehen Lucas Torreiran siirto Atletico Madridiin on lähes varmaa. Uruguaylaiskeskikenttämiehen agentti Pablo Betancur vahvisti Inside Futbol -sivustolle, että Torreiralla on edessään lääkärintarkastus lauantaina.

Kyseessä on tiettävästi laina, jossa on osto-optio ensi kesälle.

Torreira on ollut siirtohuhujen kohteena koko kesän. Miestä on viety huhuissa Espanjan lisäksi Italiaan, josta hän tuli Arsenaliin kesällä 2018.

– Roma on ulkona. Atletico on jäljellä. Lääkärintarkastus on edessä huomenna (lauantaina), Betancur kertoi.

Torreira pelasi paljon Unai Emeryn alaisuudessa, mutta Mikel Artetan tultua manageriksi rooli pieneni merkittävästi. Tällä hetkellä Arsenalin keskikentältä miehelle ei löydy käyttöä, kun Granit Xhaka, Dani Ceballos, Mohamed Eleneny ja Joe Willock ovat olleet Torreiran edellä nokkimisjärjestyksessä. Arteta on käyttänyt keskikentän keskustassa myös monipuolista huippulupausta Bukayo Sakaa.

24-vuotias Torreira ei ole mahtunut edes vaihtopenkille kertaakaan tämän kauden aikana. Lisäksi Arsenalilla on keskikentälleen Matteo Guendouzi ja Mesut Özil, jotka eivät Torreiran tapaan ole vielä tällä kaudella esiintyneet.