Real Madridin ja Tottenhamin entinen päävalmentaja Juande Ramos uskoo, että seuran jättäneen Gareth Bale versio viime vuosien käänteistä eroaa siitä, mitä muut ovat kertoneet.

Walesilaistähti Bale, 31, lähti täksi kaudeksi lainalle takaisin entiseen seuraansa Tottenhamiin jäätyään Madridissa päävalmentaja Zinedine Zidanen ja kannattajien epäsuosioon. Bale oli Madridiin siirtyessään yksi maailman parhaista pelaajista, mutta hänen tähtensä on hiipunut viime vuosina loukkaantumisten, ailahtelevaisuuden ja muiden vastoinkäymisten myötä.

Balea Tottenhamissa luotsannut Ramos uskoo, että hänen entinen suojattinsa voi loistaa Englannin kentillä.

– Pidän hänestä pelaajana paljon. Uskon, että hänkin on antanut Real Madridille paljon, kommentoi Ramos Radio MARCAlle.

– Hän on valtavan voimakas ja hänellä on maaginen vasen jalka. Hän on todella hyödyllinen pelaaja ja yksi harvoista, joka on lahjoiltaan maailmanluokkaa.

– Madridissa tiedetään ongelmista, joita hänellä ehkä oli Zidanen kanssa, mutta olen varma, että hänelläkin on oma versionsa tapahtumista.

Balen lisäksi Real Madridista Tottenhamiin lähti myös laitapuolustaja Sergio Reguilón, josta lontoolaisseura pulitti 30 miljoonaa euroa. Reguilónin, 23, potentiaali on kaikkien tiedossa, mutta Ramos ei ihmettele, miksi nuorukainen lähti kasvattajaseurastaan.

– Sille pelipaikalle on tällä hetkellä todella kovaa tunkua Ferland Mendyn ja Marcelon myötä. He luopuivat Sergiosta todennäköisesti siksi, että he saivat hänestä hyvän korvauksen.

– Reguilónilla oli pienempi mahdollisuus saada minuutteja Real Madridissa kuin noilla kahdella. Uskon, että hän sopeutuu hyvin Tottenhamiin. Hän on todella potentiaalinen pelaaja.