Tiistai-iltana Kataloniasta kerrottiin, että Barcelona ja Ajax ovat päässeet yhteisymmärrykseen Sergiño Destin siirrosta.

Tuore käänne kertoo hieman toista.

Nyt Mundo Deportivo uutisoi, että Barcelona pyrkii saamaan Destin alkuun lainalle. Siirtoon sisältyisi osto-optio, mutta tällä tavalla siirron maksu siirtyisi eteenpäin. Se olisi Barcelonalle tärkeää, sillä seura rypee talousongelmissa.

Mielenkiintoista Barcelonan laitapakkisaagassa on se, että The Telegraphin tietojen mukaan Barcelona olisi tehnyt tuoreen tarjouksen myös Norwichin Max Aaronsista. Sekä Dest että Aarons ovat tähän asti olleet siirtohuhuissa, mutta on ajateltu, että Barcelona havittelisi vain jompaakumpaa. Nyt näyttäisi siltä, että Barca tavoittelee molempia.

[readmore from=Siirtouutiset]

Telegraphin mukaan Barcelonan tuore tarjous Aaronsista koskisi lainaa tämän kauden osalta. Siitä Barca maksaisi 5,4 miljoonaa euroa, ja kauden päätteeksi olisi olemassa osto-optio. Sport puolestaan kertoo, että Barcelona ja Aarons olisivat jo keskenään päässeet sopuun siirrosta. Aaronsia odottaisi Barcassa viisivuotinen sopimus.

On hyvin mahdollista, että Ajax ja Norwich suostuvat siirtoihin vain, jos osto-optiot ovat velvoittavia ja jos ne pitävät sisällään tarpeeksi suuren korvauksen.

Sekä Dest että Aarons nuorentaisivat merkittävästi Barcelonan ikärakennetta. Yhdysvaltalais-hollantilaisella Destillä on ikää 19 vuotta, ja englantilais-jamaikalainen Aarons on 20-vuotias.