La Ligan sarjanousija Elche tiedotti maanantai-iltana kauden viidennestä pelaajahankinnastaan. Seuraan saapuu Serie A:n Torinosta lainasopimuksella argentiinalaishyökkääjä Lucas Boye. Lainaan sisältyy osto-optio.

24-vuotiaan Boyen omin pelipaikka on hyökkäyksen kärjessä, mutta hän voi pelata myös laidalla. Lempinimillä ”Tankki” ja ”Härkä” tunnettu Boye on Argentiinan suurseura River Platen kasvatti, joka siirtyi Eurooppaan ja Torinoon kesällä 2016.

Torinossa Boye on pelannut kaikkiaan 41 Serie A -ottelua. Viimeiset 2,5 kautta hän on viettänyt kuitenkin eri seuroissa lainalla: ensin Celta Vigossa, sitten AEK Ateenassa ja viime kaudella Englannin toisella sarjatasolla Readingissa.

[readmore from=Elche]

Elche aloittaa sarjakautensa lauantaina kotiottelulla Real Sociedadia vastaan. Transfermarktin mukaan joukkueella on nyt riveissään 17 pelaajaa, mutta kenttätasapainoa sopii epäillä näiden pelipaikkojen vuoksi.

Elchen listoilla on nyt yksi maalivahti, yksi laitapuolustaja, kolme topparia, kolme keskikenttäpelaajaa, kuusi laitahyökkääjää ja kolme kärkimiestä. Toki monet pelaajat voinevat pelata useilla eri pelipaikoilla, ja luultavasti joutunevatkin.