FC Barcelona ja Girona ovat päässeet sopuun Monchun lainasopimuksesta, joka ulottuu kauden 2020-21 loppuun saakka. 21-vuotiaan espanjalaisnuorukaisen palkka siirtyy Gironan vastuulle ja seuralla on mahdollisuus ostaa hänet pysyvästi itselleen lainadiilin päätteeksi.

Barça Atlètic

@FCBarcelonaB
📝 [ÚLTIMA HORA] Acuerdo con el Girona para la cesión de Monchu.

👉 El club catalán se hará cargo de la ficha del jugador y se asegura una opción de compra sobre el centrocampista del Barça B

➡ barca.link/wa4Z50ByexZ ⬅

#FCBarcelonaB🔵🔴

Monchu pelasi ensimmäiset pelinsä Barcelona B:ssä vain 17 vuoden ikäisenä. Nuori keskikenttäpelaaja on pelannut yli 80 ottelua katalonialaisseuran juniorijoukkueissa ja tehnyt niissä 15 maalia.

Monchu teki debyyttinsä Barcelonan ykkösjoukkueessa elokuun Mestarien liiga -voitossa Napolia vastaan, kun hän hyppäsi Antoine Griezmannin tilalle pelin 84. peliminuutilla Camp Noulla.

Monchun sopimus Barcelonan kanssa ulottuu vain vuoteen 2021 saakka, mutta se sisältää option kahdesta lisävuodesta. Girona pelaa Espanjan toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla, Segunda Divisiónissa.

Barcelona on aiemmin tänään vahvistanut myyneensä Arturo Vidalin Internazionaleen 1 miljoonalla eurolla ja Jorge Cuencan Villarrealiin 2,5 miljoonalla eurolla. Jälkimmäisen pelaajakaupan siirtosumma voi kuitenkin nousta vielä neljällä miljoonalla eurolla erinäisten bonusten myötä.