Segundassa pelaava Girona haluaa Barcelonan laitahyökkääjän Konrad de la Fuenten lainalle täksi kaudeksi, kertoo Diario Sport.

Yhdysvaltain nuorten maajoukkueissa pelannut Konrad, 19, on edustanut Barcelonaa vuodesta 2013 asti. Hän ei ole vielä debytoinut katalonialaisseuran ykkösmiehistössä kilpailulllisessa ottelussa, mutta tänä kesänä hän on saanut vastuuta Blaugranan edustusjoukkueen harjoituspeleissä.

Viime keskiviikkona Barcelona voitti ystävyysottelussa juurikin Gironan ja Konrad pelasi niin hyvin, että sai erityiskehut Barçan päävalmentajalta Ronald Koemanilta.

– Jos minun on nostettava esiin yksi nuorista, sanoisin Konradin. Olen todella tyytyväinen häneen, kommentoi Koeman ESPN:n mukaan.

– Me tiedämme, että meillä on täällä todella hyviä nuoria pelaajia. Tärkeintä on harjoitella hyvällä tasolla ja viedä se mukanaan näihin ystävyysotteluihin.

Paluuta pääsarjaan tavoitteleva Girona etsii parhaillaan laitahyökkääjää, ja Konrad sopii heidän hakemaansa profiiliin. Konradille on tällä kaudella tarjolla iso rooli Barcelonan kakkosjoukkueessa, mutta Girona pelaa sarjatasoa korkeammalla kuin Barçan reservit.