James Rodríguez siirtyi muutama viikko sitten Real Madridista Evertoniin.

Hyökkäävä keskikenttäpelaaja allekirjoitti Evertonin kanssa kaksivuotisen sopimuksen, jossa seuralla on pykälä kolmannesta vuodesta.

Jamesin entinen seura Banfield paljasti pelaajan siirtyneen ilmaiseksi Real Madridista Evertoniin. Banfieldin olisi pitänyt saada oma osansa siirtosummasta, mutta sellaista ei tullut, kun Everton nappasi Jamesin ilmaiseksi riveihinsä.

– Siirto tapahtui ilman siirtosummaa, eli hän siirtyi ilmaiseksi. Tiedustelimme kummaltakin seuralta tilanteesta ja meille ikävä kyllä vahvistettiin, ettemme saa siirrosta ollenkaan rahaa, Banfieldin rahastonhoitaja Ignacio Uzquiza totesi.

Jamesin sopimus Real Madridin kanssa olisi päättynyt ensi kesänä.

Club A. Banfield

@CAB_oficial
Información oficial acerca del pase de James Rodríguez 👉🏻 tiny.cc/ngmwsz