La Ligaan täksi kaudeksi noussut Huesca on tehnyt kaksi pelaajahankintaa. Joukkueeseen siirtyvät Gironasta Borja García ja Leganésista Dimitrios Siovas.

Huesca aloitti seurahistoriansa toisen pääsarjakauden 1-1 -vierastasapelillä Villarrealia vastaan ja saa nyt joukkueeseensa kaksi kokenutta pelimiestä. Eivätkä siirtosummatkaan päätä huimaa.

32-vuotiaasta kreikkalaistoppari Siovasista Huesca maksaa miljoona euroa. 29-vuotiaan hyökkäävän keskikenttäpelaajan Garcían hinta on puolestaan kaksi miljoonaa.

Huesca on jo vahvistanut Borja Garcían siirron. Hänen sopimuksensa ulottuu vuoteen 2023. García on pelannut La Ligassa 98 ottelua. Viime kaudella Segundassa García teki viisi ja syötti viisi maalia. Parhaalla kaudellaan Segundassa (2011-2012) García teki peräti 17 osumaa. Hänelle on povattu suurta roolia Huescan keskikentällä.

[readmore from=Huesca]

Kreikan maajoukkuetoppari Siovasin uskotaan niin ikään nousevan Huescassa avauskokoonpanoon. Siovas pelasi neljän Leganés-kautensa aikana 98 La Liga -ottelua. Siovasin siirtoa ei ole vielä vahvistettu, mutta AS pitää siirtoa käytännössä varmana.

Huesca on tehnyt jo aiemmin useita pikkuseuran mittapuulla laadukkaan oloisia hankintoja. Maalivahti Andrés Fernández siirtyi Villarrealista. Stuttgartista lainattiin Pablo Maffeo, jonka lainapestiin sisältyy myös osto-optio. Schalkesta hankittiin Pablo Insua ja argentiinalaisesta Independientestä ilmaissiirrolla laitapakki Gáston Silva.